17.02.12

Eesti pois parking

Eesti pois parking

Kāds pārliecināts auto vadītās naktī atstājis savu spēkratu ar Igaunijas valsts numur zīmēm stāvēt "zaļā" zonā. Protams, pagalmā vakaros nav vietas, kur atstāt mašīnu, bet tas veļ nenozīmē, ka jāpārkāpj Ceļa satiksmes noteikums un man neliekas, ka Igaunijā tāds parkošanās veids būtu atļauts.

Pēdējā lakā sabiedrībā notiek daudz diskusijas par to, ka vienas noteiktas tautības cilvēki ir ne kulturāli par citiem. Diemžēl tā tas nav. Sabiedrības kultūra nav atkarīga no tautības, bet no pašas sabiedrības. Kamēr sabiedrībā pieņems, ka spļaudīt uz ielas ir normāli, tikmēr arī visi uz ielas spļaudīs. Vai parkos mašīnas tur, kur vēlēsies. Par to nesen pārliecinājos, kad redzēju, ka lielā Latvijas metālapstrādes uzņēmuma vadītājs, noparkojis auto uz gājēju celiņa, lai nevajadzētu iet liekus 50 metrus. 
Vēl jau būtu interesanti uzzināt vai Jelgavas pašvaldības policijai, vai Ceļu policijai ir tiesības sodīt vadītāju no Igaunijas un vai viņš tiešām šo sodu saņems? Vismaz Igaunijā izrakstītās soda kvīts līdz Latvijai nonāk.

Agris Samcovs teica...

JPP bildi aizsūtīji? :)

rusantro teica...

Aizsūtīju. :)

Agris Samcovs teica...

 Tad pastāsti kāds bij/būs rezultāts... ;)

Qwe teica...

Apbrīnojami, visu zālāju izbraukājis tā, ka pat neviena zaļa pleķīša nav palicis!! 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search